Magda Leerdam

Leerkracht Groep 3

Magda heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de groepen 1 t/m 3. Op dit moment is ze werkzaam in groep 3. Het werken met de jongsten van de school geeft haar veel uitdaging. Het is mooi om te zien hoe de kinderen leren (ook) van haar om zelfstandig te worden, om samen te werken en om ze te leren waar ze goed in zijn en waar ze beter in kunnen worden. Het hoort erbij dat dit soms voor veel drukte zorgt.

In haar vrije tijd vindt zij haar rust door een boek te lezen, een puzzel te maken of af te spreken met vrienden. Met mooi weer zie je haar vast door Duindorp fietsen, door de duinen op weg naar huis. De frisse zeelucht waait alle drukte wel weer weg, waardoor er de volgende dag weer voldoende energie is om de kinderen weer te begeleiden op stap naar... steeds een stapje verder.