Algemeen
Onze peuterschool
Onze school is een Basisschool 2-12, waar kinderen welkom zijn vanaf 2 tot en met 12 jaar. Peuterschool De Meerpaal hoort bij de Haagse basisschool De Meerpaal in Duindorp. Onze school is een school voor Protestants Christelijk onderwijs. Wij brengen niet alleen kennis bij, maar ook de zin en bestemming van het leven, waarbij de Bijbel als uitgangspunt en leidraad dient. Daarnaast maakt de Meerpaal onderdeel uit van de Brede Buurt School in Duindorp. De peutergroepen vormen samen met de groepen 1 en 2 één onderbouw. In alle onderbouwgroepen werken leidsters en leerkrachten volgens dezelfde pedagogische visie en gebruiken zij hetzelfde VVE-programma (voor- en vroegschoolse educatie). Voor de peuters van 2 - 2,5 jaar is er samenspel onder leiding van juf Conny. Na de Samenspel groep stromen de peuters door naar één van de peutergroepen. 

Tarieven
Wat een peuterschool kost, hangt af van uw gezinssituatie. Klik hier [link: https://www.scohpeuterscholen.nl/bereken-uw-maandelijkse-kosten]  als u snel wilt uit rekenen wat u gaat betalen. 

Meer lezen?
Alle informatie over Peuterschool De Meerpaal vindt u hier:
- inspectierapport van de GGD
- schoolgids Basisschool De Meerpaal

Wilt u komen kijken bij Peuterschool De Meerpaal ?
U bent van harte welkom. Maak een afspraak via peuterschooldemeerpaal@scoh.nlof loop eens binnen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 070 - 3553385. 
U kunt ook het gratis informatiepakket aanvragen via https://www.scohpeuterscholen.nl/peuterscholen/kom-kijken.

Inschrijven
Inschrijven voor Peuterschool De Meerpaal kan al vanaf de geboorte van uw kind. 
[link naar aanmeldformulier: https://www.scohpeuterscholen.nl/peuterscholen/inschrijven]
 
Peuterschool De Meerpaal is 1 van de 22 peuterscholen van SCOH. Meer informatie over SCOH vindt u op www.scoh.nl[link].